Omenainen jogurttipannacotta

  • 2 h Työaika
  • 2 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g maustamaton jogurtti
  • ¾ dl sokeri
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 4 liivatelehti
  • ½ dl vesi
  • (vaihtoehto) sitruunamehu
Pinnalle:
  • 2 dl bonne omenasose
  • kaneli

Bonnen marja- ja hedelmäsoseet helpottavat herkullisella tavalla arjessa ja juhlassa. Sataprosenttiset soseet ilman lisättyjä ainesosia ovat maukkaita sellaisenaan ja niitä voi toki käyttää myös erilaisten massojen maustamiseen. Tämä omenainen jogurttipannacotta on helppo valmistaa isollekin joukolle herkkusuita. Ja soseenahan voit tietysti käyttää myös muita Bonne soseita.

Omenainen jogurttipannacotta
4 annosta

500 g maustamatonta jogurttia
¾ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
½ dl kiehuvaa vettä tai sitruunamehua

Pinnalle:
2 dl Bonne Omenasosetta
ripaus kanelia

Omenainen jogurttipannacotta

Mittaa maustamaton jogurtti kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Laita liivatelehdet likoamaan väljästi kylmään veteen.
Kiehauta vesi tai sitruunamehu esimerkiksi juomalasissa tai kasarissa kiehumispisteeseen ja liuota vedestä puristetut liivatelehdet joukkoon. Lisää liivateliemi jogurtin joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Jaa seos juomalaseihin tai pieniin jälkiruokakulhoihin. Nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Kaada pinnalle omenasosetta ja ripottele päälle hieman kanelia.

Vinkki!
Koristele jouluna tarjottavat jälkiruoat halutessasi tähtianiksilla tai kanelitangoilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: