Mustikka-crispy-trifle

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kesäjälkiruoka valmistetaan tietysti ihanista mustikoista.
Talvella voit käyttää pakastemustikoita tai näyttäviä pensasmustikoita.
Tämä herkkujälkiruoka sisältää Cloettan uutta mustikkaista Crispy patukkaa, joka on valmistettu täysjyvävehnästä.

Mustikka-crispy-trifle
4 annosta

1 dl vispikermaa tai vaniljavaahtoa
2-3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
100 g maitorahkaa tai jogurttia
2 Cloetta CRISPY BITE Blueberry patukkaa
125 g mustikoita tai pensasmustikoita

Vaahdota vispikerma tai vaniljavaahto.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Vatkaa joukkoon maitorahka tai jogurtti.
Tarkista maku.
Paloittele suklaapatukat veitsellä karkeaksi rouheeksi.
Kokoa annokset jälkiruokakulhoihin kerroksittain.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Vinkki! Voit valmistaa jälkiruoat valmiiksi jääkaappiin muutamaa tuntia ennen tarjoilua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä