Marinoidut mansikat ja jäätelöä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä jälkiruoka kruunaa kesäisen aterian ja on nopea ja helppo valmistaa.
Laita mansikat marinoitumaan jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat ruoan ja tarjoa vaniljajäätelön kanssa jälkiruoaksi.
Marinoidut mansikat ja jäätelöä n. 8 annosta
1 l mansikoita
n. 1/2 dl Siro erikoishienoa sokeria tai taloussokeria
3/4 dl mansikkalikööriä
Lisäksi:
1 l vaniljakermajäätelöä
pursotettavaa kermaa
sitruunamelissaa
Puhdista marjoista kannat ja paloittele lohkoiksi tai puolikkaiksi.
Sekoita laakeassa kulhossa sokeri ja mansikkalikööri. Lisää joukkoon mansikat, kääntele sekaisin.
Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
Voit käännella mansikoita muutaman kerran lusikalla marinoimisen aikana.
Tarjoa mansikat vaniljajäätelön kanssa.
Pursota pinnalle kermaa ja koristele sitruunamelissan lehdellä.