Mango-pannacotta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Keväisessä pannacotassa maistuu häivähdys mangoa.
Helppotekoinen jälkiruoka valmistuu muutamassa minuutissa.
Varaa hyytymiseen aikaa kuitenkin muutama tunti. Käytä pannacotassa nimenomaa limen kuoriraastetta. Se antaa raikkaan maun. Limettimehun happamuus ei sovi kerman kanssa, eikä pannacotta hyydy oikealla tavalla.
Valmista vaikkapa pääsiäispöytään!
Mango-pannacotta
4 annosta
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl mangososetta (esim. Bonne)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden limen raastettu kuori
Pinnalle:
noin 2 dl mangososetta
4 lime-viipaletta
Mittaa kattilaan kaikki ainekset.
Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua puoli minuuttia.
Kaada annoslaseihin tai maljoihin ja laita jääkaappiin hyytymään.
Laita jokaisen annoksen päälle kerros mangososetta ja limestä leikattu viipale.