Mämmipannacotta

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Mämmipannacotta on hauska pääsiäisjälkiruoka. Kerma lieventää mämmin voimakasta makua ja siksi se sopii myös niille, jotka eivät ehkä muuten välittäisi mämmistä. Voit halutessasi vähentää mämmin määrää.
Tämä jälkiruoka sopii myös niille, jotka eivät halua käyttää liivatelehtiä, sillä Hyytelösokeri Multi hyydyttää tämän jälkiruoan. Huomioi, ettei tavallinen Hyytelösokeri sovellu maitopohjaisten hyytelöiden valmistukseen.
Mämmipannacotta
4 annosta
4 dl kuohukermaa
200 g mämmiä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Lisäksi:
1 dl vispi- tai kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Mittaa kuohukerma, mämmi, vaniljasokeri ja Hyytelösokeri Multi kattilaan.
Laita levy päälle ja kun seos kiehuu, anna sen kiehua puoli minuuttia koko ajan sekoitellen.
Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Tarjoa seuraksi Siro sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.