Maitosuklaapannacotta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämän jälkiruoan voit valmistaa jo edellispäivänä jääkaappiin ja koristella marjoilla tai suklaalastuilla hetkeä ennen tarjoilua.
Maitosuklaapannacotta 4-6 annosta
3 liivatelehteä
150 g maitosuklaata
2 dl maitoa
3 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
boysenmarjoja
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Paloittele kasariin suklaa, lisää joukkoon maito ja kuohukerma.
Hämmentele miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut.
Lisää joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet.
Lisää vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.
Kaada liemi annoskulhoihin.
Nosta kylmään hyytymään.
Nosta hyytyneen pannacotan pinnalle boysenmarjoja.