Luumupannacotta
- 15 min Työaika
- 2 h 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Bonne
Luumupannacotta on jouluinen jälkiruoka, joka on helppo valmistaa. Voit tehdä pannacotan jääkaappiin jo edellisenä päivänä ja koristella halutessasi juhlapäivänä vaikka mantelirouheella, suklaamakeisella tai valuttaa päälle siirappia. Bonne sataprosenttisen luumusoseen löydät hyvin varusteltujen markettien hyllyiltä.
>> Tutustu Bonnen tuotteisiin <<Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 5 dl kuohukermaa
- 5 dl Bonne Luumusosetta
- ripaus kanelia
- 2 dl hyytelösokeri Multia
Valmistusohje
- Laita kuohukerma ja luumusose kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen.
- Lisää halutessasi kanelia.
- Lisää hyytelösokeri Multi (tämä sokeri sopii maitopohjaisten hyytelöiden hyydyttämiseen)
- Anna kiehua hiljalleen koko ajan sekoittaen noin puoli minuuttia.
- Jaa annoslaseihin ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
- Koristele luumupannacotta halutessasi ennen tarjoilua.
