Leipäjuustoa vaniljakastikkeessa ja mustikka-passiohilloa
- 15 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 ½ dl mustikka
- ½-1 passionhedelmä
- 1 rkl vesi
- 2 dl hillosokeri
- kaneli
- vaniljatanko
- 200 g leipäjuusto
- 1 dl vaahtoutuva vaniljakastike
Valmista nämä uunin kestävissä pienissä kulhoissa tai kupeissa, tai isommasta astiasta, josta
jokainen voi annostella oman annoksensa.
Leipäjuustoa vaniljakastikkeessa ja mustikka-passiohilloa
3 ½ dl mustikoita
½-1 passiohedelmän siemenet
1 rkl vettä
2 dl hillosokeria
ripaus kanelia tai kanelitanko
ripaus rouhittua vaniljatankoa
200 g leipäjuustoa
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
ripaus rouhittua vaniljatankoa
Laita mustikat kasariin ja halkaise passiohedelmä.
Koverra passiohedelmän liha mustikoiden joukkoon. Lisää vesi.
Kuumenna kiehumispisteeseen.
Lisää hillosokeri, ripaus kanelia tai kanelitanko, sekä hieman jauhettua vaniljatankoa.
Anna kiehua hiljalleen sekoitellen noin 5-10 minuuttia. Jäähdytä hillo.
Paloittele leipäjuustot uunin kestäviin pieniin tai isompaan kulhoon ja valuta päälle vaahtoutuva,mutta vaahdottamaton vaniljakastike. Rouhi joukkoon hieman vaniljatankoa.
Laita juustopaistos 200-asteiseen uuniin, kunnes juusto on lämmennyt hieman.
Tarjoa seuraksi jäähtynyttä hilloa.