Leipäjuustoa vaniljakastikkeessa ja mustikka-passiohilloa

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-10 annosta
  • 3 ½ dl mustikka
  • ½-1 passionhedelmä
  • 1 rkl vesi
  • 2 dl hillosokeri
  • kaneli
  • vaniljatanko
  • 200 g leipäjuusto
  • 1 dl vaahtoutuva vaniljakastike

Valmista nämä uunin kestävissä pienissä kulhoissa tai kupeissa, tai isommasta astiasta, josta
jokainen voi annostella oman annoksensa.

Leipäjuustoa vaniljakastikkeessa ja mustikka-passiohilloa

3 ½ dl mustikoita
½-1 passiohedelmän siemenet
1 rkl vettä
2 dl hillosokeria
ripaus kanelia tai kanelitanko
ripaus rouhittua vaniljatankoa
200 g leipäjuustoa
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
ripaus rouhittua vaniljatankoa

Leipäjuustoa ja vaniljakastiketta

Laita mustikat kasariin ja halkaise passiohedelmä.
Koverra passiohedelmän liha mustikoiden joukkoon. Lisää vesi.
Kuumenna kiehumispisteeseen.
Lisää hillosokeri, ripaus kanelia tai kanelitanko, sekä hieman jauhettua vaniljatankoa.
Anna kiehua hiljalleen sekoitellen noin 5-10 minuuttia. Jäähdytä hillo.
Paloittele leipäjuustot uunin kestäviin pieniin tai isompaan kulhoon ja valuta päälle vaahtoutuva,mutta vaahdottamaton vaniljakastike. Rouhi joukkoon hieman vaniljatankoa.

Laita juustopaistos 200-asteiseen uuniin, kunnes juusto on lämmennyt hieman.

Tarjoa seuraksi jäähtynyttä hilloa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: