Kevätpäivän piristys
Uusimmat reseptit
Advertising information
Aurinkoisena kevätpäivänä on ihana herkutella raikkaalla, kylmällä jälkiruoalla ja marjoilla.
Tämä jälkiruoka sopii hyvin myös pääsiäisen ruokapöytään.
Kevätpäivän piristys
4-6 annosta
1 litra vaniljajäätelöä
200 g sitruunalla maustettua maitorahkaa
1-2 tl Vaniljasokeria
Pinnalle:
200 g tuoreita vadelmia
Vatkaa hieman pehmenneen vaniljajäätelön joukkoon sitruunalla maustettu rahka. Mausta seos Vaniljasokerilla.
Jaa annoskulhoihin ja ripottele pinnalle vadelmia.
Tarjoa heti!
Vaniljasokeri
Tiedätkö mikä ero on Vaniljasokerilla ja vanilliinisokerilla?
Vanilliinisokeri on synteettinen, eli keinotekoinen makeutusaine, kun taas aito vanilja on kämmekkäkasvien heimoon kuuluvan kasvin siemenkodasta otettu mauste.
Aidossa Vaniljasokerissa on pieniä, mustia pisteitä.
Kuumissa jälkiruoissa Vaniljasokeri kannattaa lisätä vasta kypsennyksen jälkeen.
Viimeistele leivonnaiset, kermavaahdot ja jälkiruoat miellyttävän makuisella Vaniljasokerilla.