Juustoleipää ja omenaa vaniljavaahdolla
Uusimmat reseptit
Advertising information
Syksyyn ja talveen sopiva jälkiruoka valmistetaan omenoista ja ihanasti hampaissa narisevista juustoleivän paloista.
Herkun kruunaa makea siirappi, valloittava kaneli ja lempeä vaniljavaahto.
Juustoleipää ja omenaa vaniljavaahdolla
2-4 annosta
2 omenaa
200 g juustoleipää
25 g voita tai margariinia paistamiseen
1/2 tl kanelisokeria
1/2 dl Cane Syrup Ruokosokerisiirappia tai Vaaleaa siirappia
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Kuori omenat ja poista siemenkota.
Kuutioi omenat ja juustoleipä.
Sulata rasva pannussa ja kääntele omenoita kuumassa pannussa hetki.
Lisää kanelisokeri ja siirappi.
Lisää hetken päästä juustokuutiot, kääntele varovasti, kunnes juusto kuumenee.
Jaa annoskulhoihin ja vaahdota seuraksi vaniljakastiketta.
HUOM! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita.