Glögi-kermapannacotta

  • 15 min Työaika
  • 2 h 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Glögi-kermapannacotta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

67 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Jos haluat helpottaa jouluruokastressiä, valmista tämä todella yksinkertainen, mutta herkullinen jälkiruoka jääkaappiin edellisenä päivänä odottelemaan herkutteluhetkeä. Glögi-kermapannacotta on ollut tarjolla myös Silja Serenaden ja Silja Symphonyn joulubuffetissa, jonne suunnitellin osuudet suolaiseen ja makeaan pöytään.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 dl laimennettua glögiä
  • 1 dl hyytelösokeria
  • 2 ½ dl kuohukermaa
  • ½ dl hyytelösokeri Multia
  • ½ tl vaniljasokeria

Valmistusohje

  • Mittaa glögi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri ja sekoita, kunnes liemi kirkastuu.
  • Jaa liemi annospikareihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.
  • Valmista kermavanukas kun glögihyytelö on jähmettynyt.
  • Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri Multi kasariin ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Anna kiehua noin puoli minuuttia. Jaa liemi glögihyytelöannosten päälle.
  • Nosta kylmään jähmettymään.
  • Nauti glögi-kermapannacotta hyvässä seurassa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä