Glögi-kermapannacotta
- 15 min Työaika
- 2 h 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Jos haluat helpottaa jouluruokastressiä, valmista tämä todella yksinkertainen, mutta herkullinen jälkiruoka jääkaappiin edellisenä päivänä odottelemaan herkutteluhetkeä. Glögi-kermapannacotta on ollut tarjolla myös Silja Serenaden ja Silja Symphonyn joulubuffetissa, jonne suunnitellin osuudet suolaiseen ja makeaan pöytään.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 dl laimennettua glögiä
- 1 dl hyytelösokeria
- 2 ½ dl kuohukermaa
- ½ dl hyytelösokeri Multia
- ½ tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Mittaa glögi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri ja sekoita, kunnes liemi kirkastuu.
- Jaa liemi annospikareihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.
- Valmista kermavanukas kun glögihyytelö on jähmettynyt.
- Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri Multi kasariin ja kuumenna kiehuvaksi.
- Anna kiehua noin puoli minuuttia. Jaa liemi glögihyytelöannosten päälle.
- Nosta kylmään jähmettymään.
- Nauti glögi-kermapannacotta hyvässä seurassa.