Eksoottisen makuinen aivohyytelö

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Jostain syystä aivohyytelöni ei onnistunut tällä kertaa kuten piti, se
ei irronnut vuoasta, liekö syynä se, etten kastellut vuokaa ensin
kuumassa vedessä, vaan luotin, että se irtoaa ilmankin.

No,
kaipa ne aivot voi olla aikamoisessa kunnossa erinäisistä syistä.
Ruumiinavaajaystävältäni konsultoin hieman aivojen värissä. Hänen
mukaansa aivot ovat yleensä ihonväriset, joskus hieman harmahtavat,
toisinaan aavistuksen verestävät, mutta muistelen, ettei niissä
kuitenkaan ole verisuonia. Siksi aivoihin ei myöskään tarvitse
mielestäni mitään täytteitä laittaa.
Tarjottimen reunalle
sekoittelin hieman punaista elintarvikeväriä ja ruokaöljyä…olipa
ruumiinavaajalta tainnut unohtua hanskakin kiireessä tarjottimen
laidalle;)

Aivomuottia voi tilata nettikauppa Bake and Partysta.

Halloweenin aivohyytelö

1,5 l Guanabana Lycheemehua (=litsimehu) TAI 1 l mehua + 0,5 l vettä
15 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Kuumenna 1 dl nesteen määrästä mikrossa tai kasarissa kiehuvaksi, liuota siihen vedestä puristetut liivatteet.
Sekoita liivateneste lopun nestemäärän joukkoon ja kaada se aivomuottiin.
Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kasta vuoan pohja hetkeksi kuumaan veteen, kumoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä