Suppilovahverojäätelö

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 2 h 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 6 Annosta
suppilovahverojaatelo

Syksyn sienisadon myöhäiset ilostuttajat, suppilovahverot maistuvat myös jälkiruokana. Yllätä perhe tai ystävät ja tarjoa syksyn juhlahetkiin sopivaa suppilovahveroilla maustettua jäätelöä.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 4 kananmunankeltuaista
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½ dl maitoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl glukoosisiirappia
  • 1 rkl voita
  • 1-2 dl suppilovahveroita

Valmistusohje

  • Vaahdota kananmunankeltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella tai yleiskoneella.
  • Kiehauta maito, kuohukerma ja glukoosisiirappi. Nosta sivuun.
  • Paloittele suppilovahverot pieniksi paloiksi ja kuumenna voi pannulla.
  • Lisää suppilovahverot pannulle ja paista käännellen, kunnes sienet pehmenevät ja kutistuvat.
  • Yhdistä keltuais-sokerivaahto, neste ja sienet.
  • Laita pakastimeen ja vatkaa mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
  • Ota jäätelö huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
  • Ota palloja jäätelökauhalla ja nauti!

Yhteistyössä