Suklaajäädyketorttu

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Parhaillaan monessa keittiössä etsitään sopivaa joulujälkiruokareseptiä.
Jäädykkeet ovat helppoja ja siitä kivoja jälkiruokia, että ne voi valmistaa jo viikkojakin etukäteen odottamaan sopivaa hetkeä.
Perusohjetta eritavoin maustamalla saat aina erilaisen jäädykkeen.
Jos haluat että jäädyke pysyy kasassa pidempään huoneenlämössä, käytä osa kermasta tai korvaavasta valmisteesta esimerkiksi tuorejuustona tai maitorahkana.

Suklaajäädyketorttu

Pohja:
200 g suklaakeksejä murustettuna

Täyte:
2 munaa
1/2 dl sokeria

2 1/2 dl vaahtoutuvaa suklaakastiketta
2 tl vaniljasokeria
15 kpl Julia-karamelleja

Pinnalle:
n. 1 dl suklaakastiketta (esimerkiksi DrOetker)
n. 1 dl Wiener nougat crushia

muutama Julia-karamelli

Murusta suklaakeksit ja levitä ne tasaiseksi kerrokseksi esimerkiksi alumiinivuoan (halkaisija noin 20-22 cm) pohjalle.
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota suklaakastike, mausta vaniljasokerilla.
Paloittele Julia-karamellit pieniksi ja sekoita joukkoon.
Yhdistä vaahdot tasaiseksi.

Kaada seos murupohjan päälle ja pakasta suojattuna.

Levitä jäätyneen tortun pinnalle suklaakastiketta.
Ripottele päälle Wiener nougat crush ja muutama Julia-karamelli pilkottuna.

Torttu säilyy pakastimessa useita viikkoja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä