Salmiakki-sitruunajäätelö
- 20 min Työaika
- 12 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 5 d vispikerma
- (vaihtoehto) kuohukerma
- 400 g makeutettu kondensoitu maito
- 2 tl vaniljasokeri
- 150 g lemon curd -sitruunatahna
- 1 dl Haganol Apteekin Salmiakki -mixeri
Jäätelö maistuu aina, vuodenajasta riippumatta. Ihana itse tehty jäätelö on sopiva jälkiruoka tai makea herkku makean nälkään. Apteekin Salmiakki Mixer antaa jäätelölle ainutlaatuisen upean maun. Voit vähentää tai lisätä määrää oman makusi mukaan. Valmistus vie aikaa vain muutaman minuutin, mutta saadaksesi hyvän rakenteen, kannattaa jäätelöä malttaa pitää pakastimessa yön yli.
Salmiakki-sitruunajäätelö
10-12 annosta
5 dl vispikermaa tai kuohukermaa
n. 400 g kondensoitua, makeutettua maitoa
2 tl vaniljasokeria
150 g lemon curd -sitruunatahnaa
1 dl Haganol Apteekin Salmiakki Mixer
Vaahdota kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri tasaiseksi.
Jaa seos kahteen yhtä suureen osaan. Sekoita toiseen sitruunatahna ja toiseen Apteekin Salmiakki Mixer.
Laita massat kerroksittain reunalliseen pakastuksen kestävään vuokaan. Vedä haarukalla kerroksittain raitoja, jotta seokset sekoittuvat hauskalla tavalla.
Laita pakastimeen foliolla suojattuna mielellään yön yli. Pyöritä palloiksi jäätelökauhalla ja tarjoa.