Mustaherukka-mansikkasorbetti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Sorbetti on kevyt ja herkullinen tarjottava, kun mieli tekee makeaa. Käytä pakastemarjoja tai valmiita, käteviä Pakkasmarjan majapureita, joita löytyy kauppojen pakastealtaista useana eri makuvaihtoehtona.
Mustaherukka-mansikkasorbetti
2 munan valkuaista
1 1/2 dl Mansikanmakuista tomusokeria
200 g Mustaherukka Marjapureeta
1 dl pakastemansikoita pieneksi paloiteltuna
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää mansikanmakuinen tomusokeri, sekä mustaherukka marjapuree.
Paloittele joukkoon mansikat pieninä paloina.
Pakasta vatkauskulhossa ja vatkaa sähkövatkaimella 2-3 kertaa pakastamisen aikana, noin muutaman tunnin välein. Peitä sorbetti kelmulla.
Tarjoa sellaisenaan tai marjaliköörin kanssa.
Hyvää ystävänpäivää kaikille!
Jos mielesi tekee leipoa jotain helppoa ystävänpäiväksi, katso ohje täältä.