Mustaherukka-mansikkasorbetti

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Sorbetti on kevyt ja herkullinen tarjottava, kun mieli tekee makeaa. Käytä pakastemarjoja tai valmiita, käteviä Pakkasmarjan majapureita, joita löytyy kauppojen pakastealtaista useana eri makuvaihtoehtona.

Mustaherukka-mansikkasorbetti

2 munan valkuaista
1 1/2 dl Mansikanmakuista tomusokeria
200 g Mustaherukka Marjapureeta
1 dl pakastemansikoita pieneksi paloiteltuna

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää mansikanmakuinen tomusokeri, sekä mustaherukka marjapuree.
Paloittele joukkoon mansikat pieninä paloina.
Pakasta vatkauskulhossa ja vatkaa sähkövatkaimella 2-3 kertaa pakastamisen aikana, noin muutaman tunnin välein. Peitä sorbetti kelmulla.

Tarjoa sellaisenaan tai marjaliköörin kanssa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Jos mielesi tekee leipoa jotain helppoa ystävänpäiväksi, katso ohje täältä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä