Mansikkajäätelö

  • 15 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

30 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 5 dl kuohukerma
  • 400 g makeutettu kondensoitu maito
  • ½ l tuore mansikka
  • 1 tl vaniljasokeri

Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja.
Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista. Kokeile!

Mansikkajäätelö
4 annosta

5 dl kuohukermaa
n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
½ l kotimaisia tuoreita mansikoita
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, sekä paloitellut kotimaiset mansikat ja vaniljasokeri. Laita seos suojattuna pakastimeen yön yli.
Pyöritä palloiksi ja tarjoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä