Kurkku-inkiväärimehujäät

  • 5 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8-12 annosta
  • 2 kurkku
  • ¾ dl hunaja
  • 1 tl inkivääri
  • 1 sitruunan mehu

Kesän trendikkäät mehujäät valmistetaan kurkusta ja inkivääristä. Voit korvata inkiväärin myös sitruunaruoholla.

Kurkku-inkiväärimehujäät
8-12 kpl riippuen muottien koosta

2 kurkkua
¾ dl hunajaa
1 tl inkivääriä
1 sitruunan mehu

Mehusta kurkku mehulingolla.
Sekoita kurkkumehuun hunaja ja raastettua inkivääriä. Purista joukkoon sitruunan mehu.
Tarkista maku. Kaada jäätelömuotteihin tai valmista muotit vaikkapa kertakäyttöisistä snapsilaseista. Laita jäätelötikut nesteeseen ja laita jäätelöt pakastimeen mielellään yön yli.

Irrota vuoista ja nauti kuumana kesäpäivänä!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä