Kuningatar-jäätelöcharlotta

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kuningatar-jäätelöcharlotta

Tämä on todellinen laiskamadon tarjoilu.

Ostin kaupasta valmiin kuningatar-kääretortun, sekä tätä jälkkäriä varten litran vaniljajäätelöä, sekä litran mustikkajäätelöä. Vadelmajäätelö ja kuningatarjäätelö olisivat olleet tähän nimensä mukaisesti sopivia, mutta ne olivat loppu.

Leikkasin kääretortun ohuiksi viipaleiksi ja vuorasin salaattikulhon kelmulla ja sitten kääretorttuviipaleilla. Jäätelöt olivat sopivasti pehmenneet kotimatkalla, joten niitä ei tarvinnut sen kummemmin pehmittää. Kippasin litran kerrallaan kulhoon ja pyöräytin hieman lusikalla.
Lusikoin ensin litran vaniljajäätelöä kääretorttuviipaleiden päälle kulhon pohjalle. Koska kaapissani oli mansikkatäytesuklaalevy, en voinut vastustaa kiusausta, vaan sulatin sen mikrossa ja levitin sen vaniljajäätelön päälle. Siihen sitten vielä litra mustikkajäätelöä ja koko systeemi pakastimeen odottelemaan vieraita. Tarjolle laitettaessa kippaa vain kulho ylösalaisin, poista kelmu ja nauti!

Vaikka kaupan kääretortut eivät suosikkeihini kuulukaan, tämä oli kyllä todella hyvää. Ajattelinkin, että voisin tehdä tällaista heinäkuussa tyttöni 4-vuotissynttäreille. Tämän tekemiseen ei montaa minuuttia kulu, lopputulos on lisäksi vielä kauniskin.

Napakymppi-suklaakääretorttu on kaupan kääretortuista oma suosikkini, siitä voisi tehdä suklaaversion tästä, täytteeksi suklaajäätelöä ja jotain toista kaveriksi. Suklaa-lakritsikin voisi olla kiva. Jäätelöitä on niin paljon eri makuina, että jokainen löytää varmasti oman suosikkimakunsa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä