Halloweenin Fanipala-pommi
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Halloween lähestyy.
Tarjoiluissa on lupa käyttää mielikuvitusta.
Tämän Halloweenin Fanipala-pommin voit valmistaa pakastimeen jo hyvissä ajoin.
Koristeeksi voit halutessasi valuttaa lakritsikastiketta tai sirotella päälle mustia strösseleitä.
Halloweenin Fanipala-pommi
2 1/2 l vaniljajäätelöä
200 g LU Fanipaloja
Vuoraa kolmen litran vetoinen kulho kelmulla.
Lusikoi kulhoon jäätelöä siten, että keskelle jää kuoppa.
Murusta Fanipalat kuoppaan ja lusikoi päälle loput jäätelöstä.
Taita kelmun liepeet jäätelön päälle ja nosta kulho pakastimeen vähintään yön yli.
Ota kulho huoneenlämpöön noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.
Kumoa tarjoiluvadille ja koristele halutessasi.