Daim-jäätelö

Uusimmat reseptit
Advertising information
Itse valmistettu jäätelö on tämän kesän viilein juttu! Daim-jäätelöä ei voi vastustaa! Tämä koko perheen suosikki valmistuu muutamassa minuutissa, mutta jäähdytykseen on syytä varata aikaa 4-6 tuntia. Glukoosisiirappi antaa jäätelölle upean rakenteen.
Daim-jäätelö
4-8 annosta annoksen koosta riippuen
2 munaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
2 isoa Daim-patukkaa (noin 100 g)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota vispi- tai kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Rouhi Daim-patukat karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla.
Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon suklaarouhe ja vaniljasokeri.
Sekoita tasaiseksi ja nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen.
Anna jäähtyä 4-6 tuntia.
Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Pyöritä jäätelöstä palloja ja nauti!