Daim-jäätelö

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Itse valmistettu jäätelö on tämän kesän viilein juttu! Daim-jäätelöä ei voi vastustaa! Tämä koko perheen suosikki valmistuu muutamassa minuutissa, mutta jäähdytykseen on syytä varata aikaa 4-6 tuntia. Glukoosisiirappi antaa jäätelölle upean rakenteen.

Daim-jäätelö
4-8 annosta annoksen koosta riippuen

2 munaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
2 isoa Daim-patukkaa (noin 100 g)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota vispi- tai kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.

Rouhi Daim-patukat karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla.
Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon suklaarouhe ja vaniljasokeri.

Sekoita tasaiseksi ja nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen.

Anna jäähtyä 4-6 tuntia.

Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Pyöritä jäätelöstä palloja ja nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä