Kirpsakka Margarita-kakku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Huom!
Margarita Drink Mix seosta ei ole enää saatavilla!
Täyte vaatii siis pientä testailua.
Itse en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta ehdotan seuraavaa.
Korvaa ohjeen vesi ja jauheseos 1-2 ruokalusikallisella Triple Sec tai Cointreau liköörillä. Kuumenna likööri ja liuota liivatelehdet joukkoon.
Lisää seokseen hyvin hienoksi raastettua limetin kuorta. Lisää vähän kerrallaan, sillä maku on voimakas. Makeuta seosta tarvittaessa sokerilla ja vaniljalla.
Kakun alta pilkottavat Gerbera-kakkupaperit ovat Bake and Partyn valikoimista.
Niitä voit katsella täältä .
Kirpsakka Margarita-kakku
Pohja:
1 1/2 pötköä Kantolan Ballerina lime-täytekeksejä
n. 100 g margariinia tai voita
Täyte:
5 liivatelehteä + vettä
2 1/2 dl Flora vispiä tai kermaa
500 g maitorahkaa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl vettä + 1 pss (tai vähemmän) Santa Marian Margarita Drink Mix -juomaseosta
Päällä:
1 prk säilykemandariineja
hieman vajaa prk (iso) säilykepersikoita
Kiille:
1- 1 1/2 dl vettä + 1/2-1 dl hyytelösokeria
Reunapursotus:
n. 2 dl Flora vispiä tai kermaa, sokeria ja vaniljasokeria
Murenna keksit lihanuijalla muovipussissa tai yleiskoneen leikkurinterällä.
Sulata rasva ja sekoita ainekset sekaisin.
Painele seos leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan n. 24 cm irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä.
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, sokeri ja vaniljasokeri.
Sekoita vesi ja juomajauheseos lasissa tai kulhossa ja kuumenna mikrossa kiehuvaksi.
Liuota juomaan vedestä puristetut liivatelehdet, anna jäähtyä hetki.
Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte keksipohjan päälle, suojaa kakku ja hyydytä vähintään muutama tunti jääkaapissa.
Irroita kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.
Koristele hedelmillä.
Kuumenna kiilteen vesi kasarissa kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen, hämmentele, kunnes liemi kirkastuu.
Sivele hedelmät hyytelösokeriliemellä pullasudilla.
Vatkaa Flora vispi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, pursottele kakun reunukset.