Vadelma-limettimarmeladi
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vadelma
- limetin raastettu kuori
- limetin mehu
- hillo-marmeladisokeri
- vaniljasokeri
Hillo-marmeladisokerilla valmistat vähemmän makeat hillot ja marmeladit.
Mausta perinteiset hillot jännittävän makuisiksi sitrusten kuoriraasteilla tai kuivatuilla yrteillä.
Vadelma-limettimarmeladi
500 g vadelmia
yhden limetin raastettu kuori
yhden limetin mehu
½ pkt Hillo-Marmeladisokeria
1 tl vaniljasokeria
Laita vadelmat kattilaan.
Pese limetti hyvin ja raasta sen kuori vadelmien joukkoon.
Purista joukkoon limetin mehu.
Lisää hillo-marmeladisokeri ja kiehauta.
Anna kiehua miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia.
Jäähdytä puolisen tuntia, kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja laita hyvin pestyyn
lasipurkkiin.
Tarjoa paahtoleipien, voileipäkeksien tai leivonnaisten kanssa.
HUOM! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita.