Raparperiketsuppi

  • 1 h Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

1 prk annosta
  • 1 l raparperi
  • 3 kpl keltasipuli
  • 2- 2½ dl valkoviinietikka
  • 2½ dl muscovadosokeri
  • 2½ dl taloussokeri
  • 500 g paseerattu tomaatti
  • 2 tl suola
  • 1 tl kaneli
  • 1 rkl tuore inkivääri

Testasin Dansukker-sivustolta löytyvän raparperiketsuppi-reseptin ja suosittelen tätä lämpimästi. Aivan loistava kesäresepti. Tämä soveltuu grillattujen lihojen ja broilerin seuraksi. Tee kerralla reilumpi määrä ja vie osa kesätuliaisiksi ystävälle.

Raparperiketsuppi
1 purkillinen

1 litra raparperipaloja
3 keltasipulia
2- 2½ dl valkoviinietikkaa tai muuta vaaleaa viinietikkaa
2½ dl Muscovado-sokeria
2½ dl taloussokeria
500 g paseerattua tomaattia
2 tl suolaa
1 tl kanelia
1 rkl tuoretta inkivääriä

Paloittele raparperi ja hienonna sipulit.
Laita ne kattilaan muiden ainesten kanssa ja keitä miedolla lämmöllä välillä hämmennellen lähes tunti,
kunnes raparperipalat pehmenevät ja seos sakenee.
Jauha seos tasaiseksi sauvasekoittimella.

Laita kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: