Laventelihunajasinappi

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

1/ 2-3 annosta
  • 2 ½ dl sinappijauhe
  • 1 rkl maizena
  • perunajauho
  • 1 ½ dl Hunajainen SAM Laventelihunaja
  • 1 rkl valkoviinietikka
  • 2 dl kerma
  • 1- 1 ½ dl vaalea glögi
  • 1 kananmuna
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Nyt on aika valmistaa syötävät joululahjat.
Varaa pieniä lasipurkkeja, keitä ne puhtaiksi kiehuvassa vedessä ja valmista sinappi. Purkita ja ilahduta ystäviä tai työkavereita.

Laventelihunajasinappi
1 iso purkillinen tai 2-3 pientä

2 ½ dl sinappijauhetta
1 rkl maizenaa tai perunajauhoja
1 ½ dl Hunajainen SAM Laventelihunajaa
1 rkl valkoviinietikkaa
2 dl kermaa
1- 1 ½ dl vaaleaa glögiä
1 muna

Lavententelihunajasinappi

Mittaa kuivat ainekset kattilaan. Lisää maizena tai perunajauhot, laventelihunaja, valkoviinietikka, kerma ja vaalea glögi. Riko joukkoon muna. Sekoita ja kiehauta nopeasti.
Lisää tarvittaessa vaaleaa glögiä, mikäli sinappi tuntuu liian paksulta.
Jaa sinappi puhtaisiin lasipurkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: