Herukka-vadelmahillo

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Herukka-vadelmahillo
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Herukat ja vadelmat sopivat loistavasti yhteen ja näistä saat herkullisen hillon, jossa on ripaus kirpeyttä yhdistettynä vadelman ihanaan makeuteen. Herukka-vadelmahilloa voit tarjota muiden hillojen tapaan tai vaikkapa kääretorttujen tai muiden leivonnaisten täytteenä. Vadelmien tilalla voi käyttää myös mansikoita.

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 400 g vadelmia TAI
  • 400 g mansikoita (vaihtoehto)
  • 100 g punaherukoita
  • 1 rkl vettä
  • 1/2 pkt (= 160 g) hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

  • Mittaa herukat ja vadelmat kattilaan yhdessä veden kanssa ja kiehauta, kunnes muodostuu vesihöyryä.
  • Lisää hillo-marmaladisokeri koko ajan hämmentäen.
  • Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
  • Kuori pinnalle muodostuva vaahto ja laita herukka-vadelmahillo puhtaaseen, tiiviiseen lasipurkkiin.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä