Helppo karpalochutney

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 purkki annosta
  • 4 dl karpalo
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • 3/4 dl punaviinietikka
  • 1-2 tl inkivääri
  • mustapippurirouhe
  • 160 g hillo-marmeladisokeri

Karpalochutney sopii erinomaisesti seisovaan pöytään erilaisten liha- ja kanaleikkeleiden seuraksi.
Tarjoa myös muiden liharuokien seurana.

Helppo karpalochutney
1 purkki

4 dl karpaloita
1 kanelitanko
1 tähtianis
3/4 dl punaviinietikkaa
1-2 tl hienonnettua inkivääriä
mustapippuria myllystä
160 g hillo-marmeladisokeria

Laita kasariin karpalot, kanelitanko, tähtianis, punaviinietikka, hienonnettu inkivääri ja reilusti
mustapippuria myllystä. Kiehauta.
Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
Jäähdytä hetki ja laita kannelliseen kuumennettuun lasipurkkiin.

Vinkki! Valmista kerralla reilu määrä ja anna esimerkiksi joululahjaksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: