Valkosipuli-ranskankermassa marinoitua, paneroitua broilerin rintaa, riisiä, sieni-paprikapaistos

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerin rintafilee
- creme fraiche
- valkosipulinkynsi
- tilli
- persilja
- vehnäjauho
- suola
- pippuri
- paprikajauhe
- muna
- korppujauho
- herkkusieni
- paprika
- valkosipuli
Valkosipuli-ranskankermassa marinoitua, paneroitua broilerin rintaa, riisiä, sieni-paprikapaistos
neljälle rintafileelle marinadi:
150-200 g creme fraichea
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
0,5 dl tilliä tai persiljaa hienona silppuna
Sekoita
creme fraichen joukkoon muut ainekset, levitä paksulti nuijittujen
rintafileiden päälle. Anna maustua mielellään muutama tunti.
Tee
kaksikertainen leivitys, kastele fileet ensin maustetuissa
vehnäjauhoissa (suolaa, pippuria, paprikajauhetta), sitten rikotussa
munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Älä poista marinadia fileiden
pinnalta, vaan anna sen jäädä leivityksen alle.
Paista pannulla
molemmin puolin kauniin väriseksi ja kypsäksi.
Seuraksi paistoin pannulla herkkusieniä ja paprikasuikaleita, jotka maustoin ripauksella suolaa ja hienonnetulla valkosipulilla.