Sitruuna-taginebroileria ja nuudeleita

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- nuudeli
- broilerin fileesuikale
- öljy
- sipuli
- paprika
- sitruuna-taginetahna
- sokeriherneenpalko
Herkullisin ruoka on yleensä yksinkertaista ja sisältää vain muutamia raaka-aineita.
Tämä ruoka on helppo ja nopea valmistaa. Juju piilee ihastuttavassa sitruuna-taginetahnassa, jonka itämaiset maut tekevät ruoasta taivaallisen.
Sitruuna-taginebroileria ja nuudeleita
3-4 annosta
vettä
4 pkt nuudeleita
tilkka öljyä
n. 500 g broilerin fileetä suikaleina
2 sipulia silppuna tai ohuina lohkoina
1 punainen paprika suikaleina
4-5 tl Alfez sitruuna-taginetahnaa
n. 200 g sokeriherneenpalkoja (sugar snaps)
Kiehauta reilusti vettä kattilassa tai vedekeittimellä.
Laita nuudelit kulhoon ja kaada kiehuva vesi päälle muutamaksi minuutiksi, valuta.
Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerin fileesuikaleet. Lisää sipulit ja paprikat, sekä sitruuna-taginetahna, kääntele hetki.
Lisää vielä sokeriherneenpalot kokonaisina, sekä lopuksi valutetut nuudelit.
Sekoita ainekset.
Silppua aterian pinnalle tuoretta korianteria, minttua tai basilikaa.