Pesto-broileria
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerin rintafilee
- pesto genovese
Pesto on herkullinen maustetahna sekä suolaisessa leivonnassa, että ruoanlaitossa. Pesto on valmistettu pinjansiemenistä, oliiviöljystä ja basilikasta, eikä sen lisäksi ruoka juuri muita mausteita kaipaa.
Muistathan, että avattu pestopurkki ei säily montaa päivää. Mikäli et keksi sille heti käyttöä, pakasta loppu ja käytä myöhemmin.
Tämän ruoan esivalmistelu kestää muutaman minuutin ja loppu hoituu kätevästi uunissa.
Paistopussi pitää broilerin fileen mehukkaana ja mureana, eikä filee pääse pussin suojissa kuivumaan.
Pesto-broileria 6:lle
6 broilerin rintafileetä
n. 100 g Pesto Genovesea
Lisäksi tarvitset: Look uunipussin
Sivele fileiden pintaan reilusti pestoa ja käännä fileet rullalle.
Nosta rullat uunivuokaan vieriviereen ja sujauta vuoka Look-uunipussiin.
Sulje pussi paketissa mukana olleella sulkijalla ja leikkaa pussin nurkkaan pieni ilma-aukko.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Tarjoa lisäksi valkosipulilla maustettua perunasosetta.