Paneroitua broilerin rintaa ja valkosipulista creme fraichea

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • broilerin rintafilee
  • muna
  • korppujauho
  • suola
  • paprikajauhe
  • pippurisekoitus
  • margariini
  • voi
  • öljy
  • creme fraiche
  • valkosipulinkynsi

Paneroitua broilerin rintaa ja valkosipulista creme fraichea

4 annosta

4 kpl broilerin rintafileitä
1 muna
n. 1 ½ dl korppujauhoja
suolaa
½ tl paprikajauhetta
pippurisekoitusta
margariinia, voita tai öljyä paistamiseen

Valkosipulitahna:
100-150 g creme fraichea
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Nuiji broilerin fileet kevyesti kelmun välissä tai käytä ohuita fileitä.
Riko muna lautaselle ja sekoita toiselle korppujauhot ja mausteet.
Kääntele fileet ensin munassa ja sitten jauhoissa. Paista molemmin puolin kypsäksi kuumassa pannussa rasvassa . Tarjoa lisäksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä ja hienonnetulla valkosipulilla maustettua  creme fraichea.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä