Paneroitua broilerin rintaa ja valkosipulista creme fraichea

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerin rintafilee
- muna
- korppujauho
- suola
- paprikajauhe
- pippurisekoitus
- margariini
- voi
- öljy
- creme fraiche
- valkosipulinkynsi
Paneroitua broilerin rintaa ja valkosipulista creme fraichea
4 annosta
4 kpl broilerin rintafileitä
1 muna
n. 1 ½ dl korppujauhoja
suolaa
½ tl paprikajauhetta
pippurisekoitusta
margariinia, voita tai öljyä paistamiseen
Valkosipulitahna:
100-150 g creme fraichea
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Nuiji broilerin fileet kevyesti kelmun välissä tai käytä ohuita fileitä.
Riko muna lautaselle ja sekoita toiselle korppujauhot ja mausteet.
Kääntele fileet ensin munassa ja sitten jauhoissa. Paista molemmin puolin kypsäksi kuumassa pannussa rasvassa . Tarjoa lisäksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä ja hienonnetulla valkosipulilla maustettua creme fraichea.