Paneroitu broilerinfilee ja paistettua riisiä

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- margariini
- voi
- broilerin rintafilee
- korppujauho
- suola
- limepippuri
- sipulijauhe
- valkosipulijauhe
- pekoni
- sipuli
- parsakaali
- porkkana
- riisi
- soija
- kananmuna
Paneroitu broilerinfilee ja paistettua riisiä
margariinia tai voita paistamiseen
4 broilerin rintafilettä
n. 1 dl korppujauhoja
suolaa
Santa Marian limepippuria
sipulijauhetta
valkosipulijauhetta
Leivitä broilerinfileet korppujauho-mausteseoksessa ja paista molemmin puolin kypsäksi kuumassa pannussa rasvassa.
Tarjoa lisänäTzatziki-dippiseoksesta ja kermaviilistä tehty kastike.
Paistettua riisiä
140 g pekonia paloiteltuna
2 sipulia ohuina viipaleina
200 g parsakaalia kukinnoiksi leikattuna
2 porkkanaa suikaleina
reilu litra kypsää Jasmin-riisiä (n 3,5 dl raakaa riisiä)
soijaa
Santa Marian lime-pippuria
2 kananmunaa
Käristä
pekoni wokissa, lisää sipulit, parsat ja porkkanat, kääntele hetki.
Lisää Jasmin-riisi. Mausta soijalla ja lime-pippurilla. Riko joukkoon
pari kananmunaa, kääntele seosta vielä hetki. Tarkista maku.