Paneroitu broilerileike, pippuri-kermakastike, Jasminriisiä ja papuja

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vehnäjauhoja
- suolaa
- mustapippuria
- tai pippurisekoitusta
- kanamuna
- korppujauhoja
- paprikajauhetta
- broilerinfileetä
- voita
Kastike
- 2-2½ dl kuohukermaa
- tai ruokakermaa
- 2 rkl HP-kastiketta
- 1-2 tl sinappia
- reilusti pippurisekoitusta
Valmistusohje
- Ota kolme lautasta.
- Kaada ensimmäiselle vehnäjauohoja, suolaa ja pippuria/pippurisekoitusta (jos käytät marinoimattomia rintoja, voit lisätä muitakin mausteita, esim paprikajauhetta).
- Riko keskimmäiselle muna ja sekoita rakenne rikki.
- Kaada kolmannelle lautaselle korppujauhoja.
- Nuiji luuttomat, nahattomat rinnat (eli fileet) kelmun välissä ohuemmaksi.
- Kääntele ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
- Paista kuumassa pannussa rasvassa.
- Kun broilerileikkeet paistuvat, voit samalla valmistaa kastikkeen.
- Mittaa kaikki ainekset pieneen kattilaan ja hämmentele, kunnes kastike sakenee.
- Tarjoa lisäksi riisiä ja höyrytettyjä vihanneksia, sekä raikasta, rapeaa salaattia.
- Kastike riittää ruokailijasta riippuen 2-4:lle leikkeelle.