Panang curry nuudeleilla

  • 25 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

45 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Mrs Chengs logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g Broilerinfilee
  • 150 g kesäkurpitsa
  • 100 g lehtikaali
  • 1 prk Mrs Cheng’s Panaeng curry Thai -ateriakastike
Lisäksi:
  • vesi
  • 180 g nuudeli
  • tuore korianteri
  • tuore minttu
Tarjoiluun:
  • Mrs Cheng’s Japanese Soy
  • Mrs Cheng’s Mushroom Soy

Joko olet ennättänyt kokeilla Mrs Cheng’s Thai ateriakastikkeita? Nämä ateriakastikkeet löytyvät säilykehyllyiltä kaupoista ja ne ovat valmiiksi maustettuja, kookosmaitopohjaisia. Täyteläiset maut ovat huippuunsa hiottuja ja näillä taiot herkulliset Thai-ateriat kuin suoraan thaimaalaisesta ravintolasta. Tarvitset vain lihaa, kalaa, kanaa tai kasviksia. Valmistuskin on helppoa. Voit tyhjentää ateriakastikkeen suoraan kattilaan ja lisätä muut ainekset raakana joukkoon. Kymmenen minuutin kypsennys ja ruoka on valmis.
Voit toki tuunailla ateriaa ja saat helposti uudenlaisen makuelämyksen. Kokeile nuudeleilla höystettyä panaeng currya. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja nauti! Mausta tarvittaessa Mrs Cheng’s soijakastikkeella. Valikoimiin kuuluu Japanese soy, japanilainen soijakastike ja Mushroom soy, kiinalainen, tumma sienillä maustettu soijakastike.

>> Katso lisää tästä <<

Panaeng curry nuudeleilla
4 annosta

400 g broilerinfileetä
150 g kesäkurpitsaa
100 g lehtikaalia
1 prk Mrs Cheng’s Thai Panaeng curry -ateriakastiketta

Lisäksi:
vettä
180 g nuudeleita
korianteria tai minttua maun mukaan

Tarjoiluun:
Mrs Cheng’s  japanilaista soijakastiketta tai Mushroom soy, kiinalaista, tummaa sienillä maustettua soijakastiketta

Panaeng curry nuudeleilla

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Paloittele fileet reiluiksi suupaloiksi tai suikaleiksi.
Suikaloi kesäkurpitsa. Huuhtele lehtikaali ja poista kova lehtiruoti. Paloittele lehdet reiluiksi paloiksi.
Laita ainekset kattilaan tai wokkipannuun ja kaada päälle panaeng curry -ateriakastike. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia välillä sekoitellen.
Valmista nuudelit.
Kiehauta vesi ja kasta nuudelit kiehuvaan veteen, kunnes ne alkavat pehmetä. Valuta. Sekoita valutetut nuudelit muiden ainesten joukkoon ja kuumenna. Hienonna joukkoon korianteria tai minttua. Kokeile myös Mrs Cheng’s soijakastikkeita! Valikoimiin kuuluu japanilainen soijakastike ja kiinalainen tumma, sienillä maustettu soijakastike.

Vinkki!
Kokeile myös muita Mrs Cheng’s Thai ateriakastikkeita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä