Paistettua broileria ja nuudeleita

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- nuudeli
- öljy
- broilerin rintafilee
- tacomauste
- valkosipulinkynsi
- kevätsipuli
- varsiselleri
- paprika
- kesäkurpitsa
- soija
- mustapippuri
Kiireisen kokin pelastus on nuudelit, joista saa hyvän ruoan
pikaisesti lisäämällä joukkoon nautaa, possua tai broileria, sekä
kasviksia joita kaapista löytyy. Tämä annos ei ole ehkä kovin
estettinen ilmestys, mutta voin vakuuttaa, että korianterin ystävänä
melkein ruoan kuin ruoan voi pelastaa runsaalla korianterisilpulla.
Tässä se tosin on pakasteessa käynyt.
Paistettua broileria ja nuudeleita
4 pss nuudeleita
tilkka öljyä
400 g broilerin rintaa suikaloituna (marinoimaton)
reilusti tacomaustetta
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2-1 pkt kevätsipulia silppuna
3 varsisellerin vartta viipaloituna
1 (keltainen) paprika suikaleina
10 cm pätkä kesäkurpitsaa viipaleina
n 2 rkl soijaa
mustapippuria rouheena
Laita nuudelit kulhoon ilman mausteita. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna nuudelien kypsyä noin minuutin ajan.
Kuumenna öljy wokissa, paista broilerinsuikaleet kypsiksi, mausta reilusti tacomausteella.
Lisää joukkoon kasvikset, kääntele hetki. Lisää wokkiin valutetut nuudelit, mausta soijalla.
Kääntele seosta muutama minuutti. Ripottele pinnalle reilusti korianteria.