Nopea kermainen broileri-perunavuoka

  • 30 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

141 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Ihana arkiruoka valmistuu nopeasti Nevalan Parhaat Kermaperunoista. Tuote on kotimainen, gluteeniton ja laktoositon.
Löydät tuotteen hyvin varustellun marketin eineshyllystä.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 500 g broilerin fileetä
  • 135 g punaista pestokastiketta
  • 2 pkt Nevalan Parhaat Kermaperunoita
Lisäksi
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ kesäkurpitsa
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 250 g sulatejuustoa
  • ½-1 ruukkua tuoretta basilikaa
Pinnalle
  • juustoraastetta

Valmistusohje

  • Leikkaa broilerinfilee suikaleiksi.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla.
  • Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja sekoita joukkoon punainen pestokastike.
  • Lisää kermaperunat ja kuumenna varovasti käännellen muutama minuutti.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja puolita miniluumutomaatit.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä käännellen.
  • Lisää joukkoon sulatejuusto ja kuumenna.
  • Hienonna joukkoon reilusti basilikaa.
  • Jaa broileri-perunaseos ja kasvis-juustoseos kerroksittain leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan.
  • Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta.
  • Kypsennä 200-asteessa noin 30 minuuttia.
  • Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: