Mausteinen kanakebab-paistos

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • peruna
  • ruokaöljy
  • purjosipuli
  • NOMU smoky peri peri mausteseos
  • valkosipulinkynsi
  • kanakebab-liha
  • tomaatti
  • sulatejuusto
  • ruokakerma

Lidlissä käyneet ovat kenties bonganneet pakastealtaasta uutuustuotteen: kanakebablihaa 300 gramman pakkauksessa.
Tuote on murea ja maukas liha ja sitä voi käyttää mielikuvituksen puitteissa niin pääruokien, kuin pikkusuolaistenkin valmistukseen. Paketti kanakebablihaa maksaa noin 3 euroa.

Ruoka on maustettu vahvalla, erittäin maukkaalla mausteseoksella, jota voi tilata verkkokaupasta osoitteesta www.poppamies.fi
Mausteseoksen sijaan voit käyttää myös chilijauhetta, pippuria ja suolaa.

Tämä ruoka valmistuu alkuvalmistelujen jälkeen itsekseen uunissa vaikkapa työpäivän päätteeksi.

Kanakebab-paistos

n. 1 kg perunoita
ruokaöljyä
1 pieni purjosipuli viipaleina
NOMU smoky peri peri mausteseosta
5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
300 g kanakebab-lihaa
4-5 tomaattia viipaleina
9 % Polar sulatejuustoa
3 dl ruokakermaa

Kuori ja viipaloi perunat ohuelti.
Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, lisää joukkoon perunaviipaleet, pituussuunnassa halkaistu ja huuhdeltu, hienonnettu purjosipuli. Mausta NOMU smoky peri peri mausteseoksella ja valkosipulilla.
Kaada seos uunivuokaan ja sekoita joukkoon kanakebab-lihaa.
Viipaloi pinnalle tomaatit.
Kiehauta kasarissa sulatejuusto ja kerma, kaada seos ainesten joukkoon ja paista ruokaa 200 asteessa n. 50-60 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä