Mango-kookoskana

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

55 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Syksyllä, säiden viiletessä maistuvat maustetut ja lämmittävät ateriat. Valmista tämä herkullinen mango-kookoskana pienelle tai isolle joukolle ja tarjoa seuraksi basmatiriisiä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • tai avokadoöljyä
  • 1-2 tl juustokuminaa
  • 1 rkl garam masalaa
  • 2 tl kurkumaa
  • 500 g broilerin paistileikettä
  • tai broilerin fileetä
  • 3-4 dl kookosmaitoa
  • 2 dl Bonne 100% Mangososetta
  • 1 limen mehu
  • suolaa
  • tuoretta korianteria
  • tai tuoretta minttua

Ohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä inkivääri.
  • Kuumenna oliivi- tai avokadoöljy kattilassa tai wokkipannussa.
  • Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri käännellen.
  • Lisää mausteet ja kääntele kokoa ajan.
  • Lisää tarvittaessa tilkka öljyä, jotta mausteet eivät pala.
  • Paloittele broilerin paistileikkeet tai broilerinfileet reiluiksi suupaloiksi ja lisää pannulle tai kattilaan.
  • Kääntele, kunnes saavat väriä.
  • Lisää kookosmaito ja mangosose.
  • Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike sakenee hieman.
  • Purista joukkoon limenmehu ja tarkista maku.
  • Ripottele joukkoon suolaa maun mukaan.
  • Hienonna korianteri tai minttu ja ripottele pinnalle.
  • Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: