Kanavartaat

  • 15 min Työaika
  • 2 h 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kanavartaat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Jogurtissa marinoidut kanavartaat ovat mureita. Nämä saavat upeimman paistopinnan grillissä tai grillivastuksella paistettaessa uunissa. Voit laittaa vartaat marinoitumaan jo edellisenä päivänä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • ½ -1 tl juustokuminaa
  • ½ tl kanelia
  • 1-2 tl chilijauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 4-5 valkosipulinkynttä
  • ½ sitruunan mehu
  • 700-800 g broilerin paistileikkeitä

Valmistusohje

  • Laita turkkilainen jogurtti, oliiviöljy, paprikajauhe, juustokumina, kaneli, chilijauhe, suola, mustapippuri ja hienonnetut valkosipulinkynnet kulhoon.
  • Purista joukkoon sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi.
  • Leikkaa broilerin paistileikkeet reiluiksi suupaloiksi ja laita jogurtin joukkoon maustumaan. Anna maustua muutama tunti tai yön yli.
  • Mikäli käytät puisia varrastikkuja, laita ne likoamaan kylmään veteen noin 15 minuutiksi. Pujota kanapalat varrastikkuihin ja kypsennä grillissä, uunipellillä uunissa noin 200 asteessa tai isolla pannulla paistaen. Voit käyttää myös grillivastusta paistopinnan saamiseen.
  • Tarjoile broilerivartaat esimerkiksi riisin kera.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä