Kananpojan riisi-kasvispaistos

  • 30 min Työaika
  • 2 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

111 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2-3 rkl öljy
  • 450 g broilerin fileesuikale hunaja
  • 5 dl basmatiriisi
  • 2 kpl sipuli
  • 1 kpl paprika
  • 150 g sokeriherneenpalko
  • ½-1 kpl kesäkurpitsa
  • 7 dl vesi
  • 1 kpl kanaliemikuutio
  • 2 rkl soijakastike
  • mustapippuri
  • 1 ruukku tuore korianteri

Mureat kananpojan fileesuikaleet ovat oiva apu arjen kiireessä.
Niistä valmistat herkulliset kotiruoat vähällä vaivalla.

Kananpojan riisi-kasvispaistos
4-6 annosta

2-3 rkl öljyä
450 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleet, hunaja
5 dl Basmati-riisiä
2 isoa sipulia silputtuna
1 punainen paprika suikaleina tai pieninä kuutioina
150 g sokeriherneenpalkoja
½-1 pieni kesäkurpitsa paloiteltuna
7 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
1 ruukku korianteria

Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön 1/2-1 tunti ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa.
Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon Basmati-riisi ja kääntele hetken aikaa.
Lisää sipulit, paprika, sokeriherneenpalot ja kesäkurpitsa. Kääntele aineksia hetken aikaa, jotta ne saavat hieman paistopintaa.
Mittaa joukkoon vesi, kanaliemikuutio, soijakastike ja mustapippuria myllystä.
Anna ruoan kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Tarkista maku.

Ripottele valmiin ruoan joukkoon tuoretta korianteria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä