Kananpojan pihvit ja kantarelli-juustokastike

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • couscous
  • vesi
  • broilerin jauheliha
  • soija
  • muna
  • purjo
  • paprika
  • limepippuri
  • suola
  • mango chutney
  • sambal oelek
  • minttu
  • ruokakerma
  • kuohukerma
  • kantarelli-sulatejuusto



Kananpojan pihvit

1 dl couscousia
2 dl vettä
400 g broilerin jauhelihaa
1 rkl soijaa
1 muna
50 g purjoa hienonnettuna
50 g paprikaa pieneksi silputtuna
Santa Maria limepippuria
suolaa
1/2 dl mangochutneya
1 dl tuoretta minttua silputtuna
1-2  tl sambal oelekia

Mittaa
kulhoon couscous ja vesi, lisää muut aineet, taputtele leivinpaperilla
vuoratun uunipellin päälle. Paista 200 asteisessa uunissa
grillivastuksella 20-30 minuuttia.

Kantarelli-juustokastike


2 dl ruoka-/kuohukermaa


1/2 pkt (n 125 g) Koskenlaskijan kantarelli-sulatejuustoa

Kuumenna kerma, lisää sulatejuusto paloina, anna sulaa joukkoon. Kuumenna.
Voit lisätä kastikkeen joukkoon paistettuja kantarelleja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä