Kananpojan pihvit ja kantarelli-juustokastike
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- couscous
- vesi
- broilerin jauheliha
- soija
- muna
- purjo
- paprika
- limepippuri
- suola
- mango chutney
- sambal oelek
- minttu
- ruokakerma
- kuohukerma
- kantarelli-sulatejuusto
Kananpojan pihvit
1 dl couscousia
2 dl vettä
400 g broilerin jauhelihaa
1 rkl soijaa
1 muna
50 g purjoa hienonnettuna
50 g paprikaa pieneksi silputtuna
Santa Maria limepippuria
suolaa
1/2 dl mangochutneya
1 dl tuoretta minttua silputtuna
1-2 tl sambal oelekia
Mittaa
kulhoon couscous ja vesi, lisää muut aineet, taputtele leivinpaperilla
vuoratun uunipellin päälle. Paista 200 asteisessa uunissa
grillivastuksella 20-30 minuuttia.
Kantarelli-juustokastike
2 dl ruoka-/kuohukermaa
1/2 pkt (n 125 g) Koskenlaskijan kantarelli-sulatejuustoa
Kuumenna kerma, lisää sulatejuusto paloina, anna sulaa joukkoon. Kuumenna.
Voit lisätä kastikkeen joukkoon paistettuja kantarelleja.