Kananpojan paistivartaat ja täytettyä munakoisoa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • oliiviöljy
  • munakoiso
  • paistivartaat hunaja-chili
  • öljy
  • sipuli
  • kirsikkatomaatti
  • tomaatti
  • valkosipulinkynsi
  • mustapippuri
  • fetajuusto
  • salaattijuusto

Täytetty munakoiso on kiva grilliruoan lisäke. Tämä lisäke sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville.

Kananpojan paistivartaat ja täytettyä munakoisoa
3-4 annosta

1 pkt (n. 800 g/10 kpl) Kariniemen Kananpojan paistivartaita, hunaja-chili
öljyä paistamiseen

Täytetyt munakoisot:

1/2 dl oliiviöljyä
2 pienehköä munakoisoa
2 sipulia silppuna
200 g kirsikkatomaatteja tai tomaatteja
2 valkosipulin kynttä
mustapippuria
200 g feta- tai salaattijuustoa

Nosta Kananpojan paistivartaat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.

Huuhtele ja kuivaa munakoisot.
Leikkaa ne pituussuunnassa puoliksi.
Koverra sisus lusikalla ja silppua hienoksi.
Silppua sipuli, puolita kirsikkatomaatit tai paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Hienonna valkosipulin kynnet.

Kuumenna öljy pannulla.
Lisää joukkoon silputtu munakoison sisus, sipulit, tomaatit ja valkosipulit.
Mausta mustapippurilla.
Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes ainekset pehmenevät.
Sekoita lopuksi joukkoon feta- tai salaattijuusto.
Täytä munakoison puolikkaat täytteellä.
Kypsennä 175-200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Voit kypsentää munakoisot myös grillissä voidellussa alumiinivuoassa.
Grillaa tai paista Kananpojan paistivartaat ja tarjoa mehevien munakoisojen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä