Kananpojan Paistivartaat bbq ja tomaatti-vuohenjuustosalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- paistivarras bbq
- varhaisperuna
- terttutomaatti
- mustapippuri
- suola
- oliiviöljy
- viinietikka
- vuohenmaitojuusto
- kevätsipuli
- basilika
Kananpojan Paistivartaat bbq ja tomaatti-vuohenjuustosalaatti
4 annosta
öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt Kananpojan Paistivarras bbq
8 kypsää varhaisperunaa
3 terttutomaattia
mustapippuria ja suolaa myllystä
2 rkl oliiviöljyä
2 tl viinietikkaa
50-75 g vuohenmaitojuustoa
2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
tuoretta basilikaa
Grillaa Kananpojan Paistivartaat öljytyllä grilliparilalla molemmin puolin.
Viipaloi kypsät varhaisperunat ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
Laita ne limittäin vadille.
Rouhi joukkoon mustapippuria ja suolaa myllystä.
Valuta joukkoon oliiviöljyä ja viinietikkaa.
Murusta päälle vuohenmaitojuustoa.
Silppua sekaan kevätsipulin varret.
Koristele basilikan lehdillä.
Tarjoa mureat Kananpojan Paistivartaat tomaatti-vuohenjuustosalaatin kanssa.