Kananpojan Paistivartaat bbq ja tomaatti-vuohenjuustosalaatti

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • paistivarras bbq
  • varhaisperuna
  • terttutomaatti
  • mustapippuri
  • suola
  • oliiviöljy
  • viinietikka
  • vuohenmaitojuusto
  • kevätsipuli
  • basilika

Kananpojan Paistivartaat bbq ja tomaatti-vuohenjuustosalaatti
4 annosta

öljyä grilliparilan voiteluun
1 pkt Kananpojan Paistivarras bbq

8 kypsää varhaisperunaa
3 terttutomaattia
mustapippuria ja suolaa myllystä
2 rkl oliiviöljyä
2 tl viinietikkaa
50-75 g vuohenmaitojuustoa
2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
tuoretta basilikaa

Grillaa Kananpojan Paistivartaat öljytyllä grilliparilalla molemmin puolin.

Viipaloi kypsät varhaisperunat ja tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
Laita ne limittäin vadille.
Rouhi joukkoon mustapippuria ja suolaa myllystä.
Valuta joukkoon oliiviöljyä ja viinietikkaa.
Murusta päälle vuohenmaitojuustoa.
Silppua sekaan kevätsipulin varret.
Koristele basilikan lehdillä.

Tarjoa mureat Kananpojan Paistivartaat tomaatti-vuohenjuustosalaatin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä