Kananpojan ohratto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • broilerin fileesuikale provencale paistonapeilla
  • sipuli
  • ohrasuurimo
  • vesi
  • kanaliemikuutio
  • kasvisliemikuutio
  • aurinkokuivattu tomaatti
  • herne-maissi-paprika sekoitus
  • tuore minttu

Risoton tapaan valmistettu ohratto on maukas arkiruoka, joka valmistuu pienellä vaivalla. Riisin sijaan ruoassa käytetään ohrasuurimoita.

Kananpojan ohratto
3-4 annosta

n. 500 g Kariniemen Kananpojan miedosti suolatut fileesuikaleet, provencale paistonapeilla
1 iso sipuli silppuna
2 ½ dl rikottuja ohrasuurimoita
1,2 l vettä
1 kana-, tai kasvisliemikuutio
5 aurinkokuivattua tomaattia silppuna
200 g herne-maissi-paprikaa
1 ruukku tuoretta minttua silppuna

Paista kananpojan miedosti suolatut fileeviipaleet pakkauksen paistonapeilla molemmin puolin.
Lisää sipulisilppu ja ohrasuurimot, kääntele hetken aikaa.
Lisää vesi, liemikuutio, aurinkokuivatut tomaatit ja herne-maissi-paprika.
Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt.
Tarkista, että ohrasuurimot ovat kypsiä.
Tarkista myös ruoan maku.
Silppua joukkoon tuoretta minttua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä