Kananpojan ohratto
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerin fileesuikale provencale paistonapeilla
- sipuli
- ohrasuurimo
- vesi
- kanaliemikuutio
- kasvisliemikuutio
- aurinkokuivattu tomaatti
- herne-maissi-paprika sekoitus
- tuore minttu
Risoton tapaan valmistettu ohratto on maukas arkiruoka, joka valmistuu pienellä vaivalla. Riisin sijaan ruoassa käytetään ohrasuurimoita.
Kananpojan ohratto
3-4 annosta
n. 500 g Kariniemen Kananpojan miedosti suolatut fileesuikaleet, provencale paistonapeilla
1 iso sipuli silppuna
2 ½ dl rikottuja ohrasuurimoita
1,2 l vettä
1 kana-, tai kasvisliemikuutio
5 aurinkokuivattua tomaattia silppuna
200 g herne-maissi-paprikaa
1 ruukku tuoretta minttua silppuna
Paista kananpojan miedosti suolatut fileeviipaleet pakkauksen paistonapeilla molemmin puolin.
Lisää sipulisilppu ja ohrasuurimot, kääntele hetken aikaa.
Lisää vesi, liemikuutio, aurinkokuivatut tomaatit ja herne-maissi-paprika.
Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes neste on imeytynyt.
Tarkista, että ohrasuurimot ovat kypsiä.
Tarkista myös ruoan maku.
Silppua joukkoon tuoretta minttua.