Kananpojan nuudeliwokki
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2 rkl öljy
- 300 g broilerin fileesuikale hunaja
- 1 sipuli
- 150 g purjosipuli
- 1-2 lehtiselleri
- 1 porkkana
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 prk ananaspalat
- 50 g mungin idut
- 1-2 rkl soijakastike
- 2 rkl makea chilikastike
- mustapippurirouhe
- tuore korianteri
- vesi
- 100 g nuudeli
Wokkiruoat ovat nopeita valmistaa ja niihin voit käyttää saatavilla olevia kasviksia. Tuoreet yrtit kruunaavat ruoan. Käytä niitä reilusti! Kypsennä kesän wokkiruoat mahdollisuuksien mukaan ulkona kesästä nauttien!
Kananpojan nuudeliwokki
3 annosta
2 rkl öljyä
300 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita, hunaja
1 iso sipuli ohuina lohkoina
150 g purjosipulia viipaleina
1-2 lehtisellerin vartta viipaleina
1 porkkana viipaleina
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 pieni säilykepurkki ananaspaloja liemineen
50 g mungin ituja
1-2 rkl soijakastiketta
2 rkl makeaa chilikastiketta
mustapippuria myllystä
tuoretta korianteria
Lisäksi:
vettä
100 g nuudeleita
Kuumenna öljy pannulla.
Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon sipulilohkot, purjo- selleri- ja porkkanaviipaleet sekä hienonnetut valkosipulin kynnet. Kääntele kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
Lisää ananaspalat liemineen ja mungin idut.
Mausta soijakastikkeella, makealla chilikastikkeella ja mustapippurilla.
Silppua sekaan tuoretta korianteria.
Kiehauta vesi ja laita nuudelit kiehuvan kuumaan veteen. Sammuta liesi ja anna nuudelien kypsyä muutama minuutti. Valuta ja sekoita nuudelit muiden ainesten joukkoon.
Tarkista maku.
Saat ruoan riittämään useammalle lisäämällä kasvisten ja nuudelien määrää.