Kananpojan minuuttipihvit yrtti-valkosipuli ja ruusukaalilisäke

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • minuuttipihvit
  • yrtti-valkosipuli
  • öljy
  • vesi
  • suola
  • ruusukaali
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • kerma
  • soijakastike

Kermainen ruusukaalilisäke on hienostunut kasvislisäke, joka maistuu herkulliselta Kananpojan yrtti-valkosipuli minuuttipihvien seurana.

Kananpojan minuuttipihvit yrtti-valkosipuli ja ruusukaalilisäke
4 annosta

1 pkt (390 g) Kananpojan minuuttipihvit, yrtti-valkosipuli
öljyä paistamiseen

vettä
1 tl suolaa
300 g ruusukaalia
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulin kynsi
2 rkl öljyä
2 – 21/2 dl kermaa
1 rkl soijakastiketta (gluteenitonta)

Kiehauta ruusukaalit suolalla maustetussa vedessä.
Poista kannat ja puolita ruusukaalit.
Silppua sipuli ja valkosipulinkynsi.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit, valkosipuli ja ruusukaalit.
Kääntele hetken aikaa ja lisää kerma.
Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
Mausta soijakastikkeella.

Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan yrtti-valkosipuli minuuttipihvit molemmin puolin.
Tarjoa ruusukaalilisäkkeen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä