Kananpojan kermainen parsapaistos ja pinaattiperunasose

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- kananpojan kermainen parsapaistos
- ruokakerma
- sulatejuusto
- paprika
- pastajuustoraaste
- peruna
- vesi
- suola
- margariini
- voi
- maito
- pakastepinaatti
Kariniemen Kananpojan kermainen parsapaistos on loistava apu arjen kiireessä.
Valmiiksi paistonkestävään kartonkirasiaan pakatut, kevyesti maustetut, parsalla ja kermalla ryyditetyt lihapalat voi nostaa sellaisenaan uuniin.
Joukkoon voi halutessaan lisätä hieman omia lempiaineksia.
Kartonkipakkauksen voi käytön jälkeen kierrättää.
Kananpojan kermainen parsapaistos ja pinaatti-perunasose
3-4 annosta
1 pkt (n. 650 g) Kariniemen Kananpojan kermaista parsapaistosta
2 dl ruokakermaa
100-200 g sulatejuustoa
1/2 punainen paprika
50 g pastajuustoraastetta
Pinaatti-perunasose
n. 1 1/2 kg perunoita
vettä
suolaa
50 g margariinia tai voita
suolaa maun mukaan
3-4 dl maitoa
100 g pakastepinaattia
Ota Kariniemen Kananpojan kermainen parsapaistos huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kaada joukkoon ruokakerma. Lisää sulatejuusto nokareina ja sekoita kevyesti.
Lisää joukkoon suikaloitua paprikaa.
Ripottele pinnalle pastajuustoraastetta ja kypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Valmista sillä välin perunasose.
Kuori perunat ja paloittele ne lohkoiksi.
Keitä suolalla maustetussa vedessä.
Soseuta kypsät perunat sähkövatkaimella tai perunasurvimella.
Mausta suolalla ja margariinilla.
Vatkaa joukkoon maitoa sen verran, että saat sopivan paksuisen soseen.
Vatkaa lopuksi joukkoon sulatettu pinaatti.
