Juustoiset broilerikääröt
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- korppujauho
- kerma
- broilerin jauheliha
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- suola
- mustapippuri
- chili explosion -mausteseos
- paholaisen hillo
- juusto
Broilerin jauheliha on kevyttä ja vähärasvaista ja siksi se saattaa jäädä helposti hieman kuivaksi.
Joukkoon voi tästä syystä huoletta lisätä kermaa, juustoa tai jotain hieman rasvaista raaka-ainetta.
Paholaisen hillo antaa tälle ruoalle aavistuksen makean maun ja ihana juusto sulaa upeasti käärön sisällä.
Juustoiset broilerikääröt
2-3 annosta
1/2 dl korppujauhoja
1 dl kermaa
250 g broilerin jauhelihaa
1 sipuli silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
chili explosion -mausteseosta
1 dl paholaisen hilloa
150 g juustoa tangoiksi leikattuna
Laita korppujauhot ja kerma kulhoon, anna turvota.
Sekoita joukkoon broilerin paistijauheliha, silputtu sipuli, hienonnetut valkosipulinkynnet, suola, mustapippuri ja chili explosion mausteseos, sekä paholaisen hillo.
Leikkaa juusto tasakokoisiksi tangoiksi.
Ota jauhelihamassaa jauhelihapihvin verran työlaudalle ja taputtele tasaiseksi. Laita päälle juustotanko ja kääri rullalle. Sulje rullan päät ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valmista koko massasta kääröjä.
Paista 175 asteessa parikymmentä minuuttia, tai kunnes pinta on saanut väriä ja kääröt näyttävät kypsiltä.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.