Juustoinen broilerivuoka
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- peruna-sipulisekoitus
- öljy
- broilerin fileesuikale
- suola
- valkosipulipippuri
- paprikajauhe
- valkosipulinkynsi
- paprika
- ruokakerma
- basilika
- tomaatti
- juustoraaste
Pakastealtaista löytyvät peruna-sipuliseokset tuntuvat olevan monen perheen suosiossa, kun arjen kiireet painavat ja ruokaa pitää saada pöytään helpolla ja nopeasti.
Tämän ruoan esivalmistelut kestävät noin kymmenen minuuttia, jonka jälkeen uuni hoitaa loput.
Juustoinen broilerivuoka 4:lle
1/2 kg peruna-sipulisekoitusta (pakastealtaasta)
öljyä paistamiseen
450 g broilerin maustamattomia filesuikaleita
suolaa
Santa Marian valkosipulipippuria
paprikajauhetta
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen paprika suikaleina
2 1/2 dl Valion ruokakerma 3 juustoa
1/2-1 ruukullista tuoretta basilikaa silppuna
4 tomaattia viipaleina
150-200 g juustoraastetta
Laita hieman sulanut peruna-sipuliseos uunivuokaan.
Kuumenna öljy pannussa, paista broilerisuikaleet, mausta suolalla, valkosipulipippurilla ja paprikajauheella. Mausteita saa olla reilusti.
Lisää joukkoon valkosipuli ja paprikasuikaleet, kääntele hetki.
Lisää kerma ja basilika, kuumenna.
Kaada seos peruna-sipuliseoksen joukkoon, sekoita ainekset.
Viipaloi pinnalle tomaatit, ripottele päälle juustoraaste.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.