Inkiväärikana

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Inkivääribroileria
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Aasialainen ruoka on ihanaa! Inkiväärikana itsessään on melkoisen mautonta, mutta makua antaa tujakat dippikastikkeet, joihin lihapaloja kastetaan. Aasialaisessa keittiössä käytetään myös tuoretta inkivääriä, valkosipulia, chiliä ja runsaasti tuoreita yrttejä. Ei siis muutamaa lehteä tai oksaa, vaan kasoittain, valtavasti. Korianteri, minttu ja basilika ovat suosituimpia aasialaisen keittiön yrteistä. Haluan jakaa tämän uskomattoman helpon reseptin kanssanne ja toivon, että innostutte kokeilemaan.
Lopputulos on kerrassaan herkullinen!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 kg koipipaloja (maustamaton)
  • 1 iso sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
  • 3 rkl öljyä
  • 3-4 rkl kalakastiketta tai maun mukaan

Valmistusohje

  • Leikkaa koipipalat muutamaan reilun kokoiseen osaan.
  • Hienonna sipuli ja kuorittu inkivääri.
  • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon koipipalat. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes pinta saa väriä.
  • Lisää sipuli ja inkivääri käännellen. Mausta kalakastikkeella ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.
  • Tarjoa inkiväärikanan seuraksi tuoksuvaa Jasmin-riisiä ja tuoretta korianteria.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä